ajankohtaista_png

 • Etätapaamisia poikkeustilanteen jatkuessa

  19.1.2021
  Koronarajoitusten vielä jatkuessa kannustamme, rohkaisemme ja autamme muistisairaita ja läheisiä osallistumaan etäryhmiin omasta kotoa käsin! Vertaisryhmiä verkossa on ainakin pariskunnille, omaishoitajille sekä työikäisille muistisairaille ja läheisille. Mikäli kiinnostus lisääntyy, meillä on valmius vielä lisätäkin etäryhmiä. Ole yhteydessä yhdistykseen ja katsotaan mihin etäryhmään sinä/te voisit osallistua ja millaisen laitteen osallistumiseen tarvitset! p. 044 0332 992/ yhdistys.
 • Yhdistyksen joulujuhla nähtävillä OsmyTv:ssä

  16.12.2020
  Tänä vuonna joulujuhla on toteutettu videon muodossa ja se on nähtävillä YouTubessa OsmyTV-kanavalla. Ohjelmassa mm. yhteislaulua, jouluista tekemistä ja joulumuorin terveiset. Jouluiloa toivottelee Osmyn väki https://www.youtube.com/watch?v=f_CiHxS-ftU
 • Aikuisten lasten vertaistapaaminen ETÄNÄ ti 2.2. klo 17-18.30

  30.11.2020
  Tapaaminen on tarkoitettu aikuisille, joiden vanhemmalla on muistisairaus. Vertaistapaaminen toteutetaan etäyhteyksillä. Ilmoittautuminen Marjutille p. 044 739 1817, marjut.kiviahde@osmy.fi. Ilmoittautumisen jälkeen saat osallistumislinkin sähköpostiisi.
 • Muistiviikon tapahtumat

  18.9.2020
  Vuosittainen muistiviikko aloitetaan Muistimessuilla Haukiputaan ja Pudasjärven kirkoissa sunnuntaina 20.9.2020. Muistiviikon tapahtumiin on tullut muutamia muutoksia jäsenlehtemme julkaisun jälkeen.  Viikon päätapahtuma pidetään Rotuaarilla Maailman Alzheimer-päivänä 21.9. klo 12-14. Ohjelmassa mm. Vuoden 2020 Välitä-tunnustuksen jakaminen.  Uutuutena kokeilemme yhteistyötä oululaisen kahvilan kanssa. Teillä on mahdollisuus saada kahvikuponkeja muistiviikon tapahtumista ja käydä hyvin edulliseen hintaan muistikahveilla Caffe Dolcessa os. Hallituskatu 30. ...
 • Syyskausi alkaa yhdistyksellä

  6.8.2020
  Henkilökunta on palannut lomilta ja aloittelee syyskautta. Elokuun puolivälin jälkeen ilmestyy uusi Syyskello-jäsenlehti, josta tapahtumat ja toiminnat löytyvät kootusti. Tiedot tulevat myös nettisivuillemme. Seuraamme jatkuvasti Suomen hallituksen koronaan liittyviä linjauksia ja nämä saattavat syksyn kuluessa vaikuttaa toimintaamme, mistä tiedotamme tarkemmin tarvittaessa. Aurinkoista elokuuta!