ajankohtaista_png

 • Syyskausi alkaa yhdistyksellä

  6.8.2020 Henkilökunta on palannut lomilta ja aloittelee syyskautta. Elokuun puolivälin jälkeen ilmestyy uusi Syyskello-jäsenlehti, josta tapahtumat ja toiminnat löytyvät kootusti. Tiedot tulevat myös nettisivuillemme. Seuraamme jatkuvasti Suomen hallituksen koronaan liittyviä linjauksia ja nämä saattavat syksyn kuluessa vaikuttaa toimintaamme, mistä tiedotamme tarkemmin tarvittaessa. Aurinkoista elokuuta!
 • Kesätauko

  3.7.2020 Toimintamme on kesätauolla 6. – 26.7.2020. Elokuussa jatketaan monenlaisten ryhmien, retkien, tapahtumien ja tilaisuuksien myötä. Näistä tietoa tuolloin ilmestyvästä Syyskello-jäsenlehdestämme. Aurinkoista ja leppoisaa kesää!
 • Muistiyhdistyksen tiedote 16.6.2020

  16.6.2020 Tämä kesä on monella tapaa erilainen, kuin olimme odottaneet. Sään puolesta kesä on kyllä hellinnyt meitä ja saamme nauttia valosta, vehreydestä, kukkasista ja toivottavasti myös lämmöstä. Syksyä ajatellen on rajoitusten purkamisen osalta epävarmuutta ja se vaikeuttaa toimintamme suunnittelua. Jäsenlehtemme Syyskello ilmestyykin vasta elokuun lopulla ja seuraava kuukausitiedotelähetetään elokuun alussa. Seuraa tiedotustamme myös nettisivujamme ja Facebookin ...
 • Viikkotervehdys 4.6.2020

  4.6.2020 Kesä on startannut aurinkoisissa ja lämpimissä merkeissä. Kesäkuussa toimintamme tapahtuukin pitkälti kesäisessä luonnossa. Ryhmien tapaamiset ja tapahtumat järjestetään niin, että turvallisuussuosituksia pystytään noudattamaan.  Siirrymme poikkeusajan viikkotervehdyksistä vähitellen kuukausitiedotteeseen. Nyt kesäkuussa ilmestyy kaksi kuukausitiedotetta.  Seuraava tiedote lähetetään juhannusviikolla. Tuorein tiedote löytyy tästä.
 • Viikkotervehdys 27.5.2020

  27.5.2020 Muistiyhdistys avaa ovensa virallisesti 1.6. Tälläkin hetkellä työntekijöitä on paikalla yleensä klo 10-15 välillä, jolloin voi poiketa juttelemaan. Työikäisten toiminta normalisoituu kesäkuun alusta, muu ryhmätoiminta jatkuu elo-syyskuussa. Kesäkuussa on luvassa useampia tapahtumia; muistipariskuntien luontohetki, omaisten virkistystuokio ja muistivapaaehtoisten kesähetki. Tapahtumat järjestetään niin, että turvallisuussuosituksia pystytään noudattamaan. Tuoreimman viikkotervehdyksen löydät tästä.