Avoimet työpaikat, 2 paikkaa

Tule innovatiiviseen ja eloisaan työyhteisöömme tekemään arvokasta muistityötä!

Oulun Seudun Muistiyhdistyksen Muistiparkki-päivätoiminnassa on avoinna päivätoiminnanohjaajan sijaisuus ajalla elokuu 2021-elokuu 2024.

Muistiparkki on kohtaamispaikka työikäisille muistisairaille sekä alle 80-vuotiaille vasta muistisairauteen sairastuneille. Toiminnassamme korostuu muistiasiakkaan osallisuuden ja voimavarojen tukeminen kokonaisvaltaisesti monipuolisen ja virkistävän ryhmätoiminnan kautta.

Haemme innostunutta ja osaavaa muistityön ammattilaista vastaavan ohjaajan työpariksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä ohjaat kokeneesti erilaisia ryhmiä. Arvostamme palvelua kehittävää työotetta. Erityisosaaminen musiikin ja/ tai kädentaitojen osaamisalalta katsotaan eduksi.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Katja Komulainen puh. 040-865 5689 tiistaina 11.5, perjantaina 14.5 ja maanantaina 17.5 klo 9.30–11 välisenä aikana.

Kelpoisuusehtona sosiaali- ja terveysalan perustutkinto lähihoitaja tai muu soveltuva opistoasteen koulutus. Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Lähetä hakemus ja cv 26.5 mennessä osoitteeseen paula.ylikulju@osmy.fi.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Oulun Seudun Muistiyhdistyksen MuRu (Muisti ja Ruoka 2021-2024) hankkeeseen haetaan hankevastaavalle työpariksi ravinto-/ryhmänohjaajaa. STEA:n rahoittaman MuRu- hankkeen tavoitteena on edistää muistisairaan henkilön ja hänen läheisensä osallisuutta, hyvinvointia ja toimintakykyä ravitsemusta tukevien ryhmien ja yksilöllisen tuen avulla. Hankkeen toiminta-alue on Oulu-Muhos-Utajärvi.

Haemme kokenutta ja osaavaa ravitsemusalan ammattilaista.

Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja kokemusta ryhmien ohjaamisesta. Arvostamme innovatiivista ja kehittävää työotetta. Kokemus muistisairaiden parissa työskentelemisestä katsotaan eduksi.

Työ alkaa 1.8.2021. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Lisätietoja työtehtävästä antaa toiminnanjohtaja Paula Ylikulju 18.5 klo 12–14, 19.5 klo 9–12 ja 20.5 klo 9–12 puh. 040-716 1401.

Kelpoisuusehtona vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto. Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Lähetä hakemus ja cv 31.5.2021 mennessä osoitteeseen paula.ylikulju@osmy.fi