Toimintamme on tauolla koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi

Korona-virus (COVID-19) tautitapausten määrä on kasvanut Suomessakin viime päivinä ja tartuntojen määrän oletetaan vielä kasvavan. Suurin osa tapauksista on ollut lieviä ja muutamissa tapauksissa on tarvittu sairaanhoitoa. Koko väestön mutta erityisesti riskiryhmien suojaaminen on erityisen tärkeää.

Muistiyhdistysten toiminnassa suuri osa toimintaan osallistuvista on ikäihmisiä ja heistä osa monisairaita eli riskiryhmään kuuluvia.

Tämän takia kaikki tapahtumat ja myös ryhmätoiminnot perutaan toistaiseksi.

Muistiparkki päivätoiminta on keskeytetty 18.3.-13.4.

Suosituksemme perustuu mm. maan hallituksen antamaan suositukseen rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla erityisesti riskiryhmien suojelemiseksi.
https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/hallitus-paatti-suosituksista-koronaviruksen-leviamisen-hillitsemiseksi
Lähiviikkoina seuraamme tilanteen kehittymistä ja tarvittaessa voimme arvioida sitä uudelleen viranomaisten suosituksia ja ohjeita seuraten.

Toiminnan peruuttaminen on erittäin harmillista ja ikävää mutta suhtaudumme vastuullisesti oman kohderyhmämme ja koko väestön terveyteen, siksi suositamme varautumista näin.

Jos teille tulee mitä tahansa kysyttävää, niin yhdistyksen henkilökuntaan voi olla puhelimitse yhteydessä.

Yhteydenotot/lisätietoja:

Paula Ylikulju, toiminnanjohtaja, p. 040 716 1401, paula.ylikulju@osmy.fi
Marja-Leena Kemppainen, puheenjohtaja, p. 044 260 4290, kempmarlee@gmail.com