Ilmianna hyvä hoivakoti-kampanja

Ajankohtaisessa keskustelussa keväällä 2019 on noussut hyvin hälyttäviä esimerkkejä hoivayhteisöistä, joissa asukkaita kohdellaan kaltoin. Muistisairaat ja heidän läheisensä ovat huolissaan niin nykyisistä käytännöistä kuin tulevaisuudestakin. Tiedämme, että on olemassa myös hyviä hoitokoteja.

Tällä kyselyllä yhdistyksemme haluaa tunnistaa Oulun seudulta hyvän hoitokodin, jossa muistisairas ihminen voi jatkaa elämäänsä, kun omassa kodissa ei ole enää mahdollista asua. Kyselyyn tulleiden vastausten perusteella valitsemme hyvän hoitokodin ja annamme tunnustuspalkinnon Oulun Seudun Muistiyhdistyksen 30 v. juhlassa 8.11.2019. Olemme kiinnostuneita juuri Sinun kokemuksistasi. Kyselyyn vastaaminen tapahtuu nimettömästi ja aikaa siihen kuluu 5-10 minuuttia.

Toivomme, että osallistut ja vastaat kyselyyn sähköisesti tämän linkin kautta https://my.surveypal.com/Ilmianna-hyva-hoitokoti-2019 tai mikäli haluat täyttää lomakkeen paperisena, sen voi tulostaa liitteestä ja lähettää osoitteeseen Oulun Seudun Muistiyhdistys, Asemakatu 24, 90100 Oulu tai sen voi käydä täyttämässä Muistiyhdistyksen toimistolla. Vastausaikaa on 31.8.2019 saakka.

Vastauksenne käsitellään luottamuksellisesti, eikä henkilöllisyytenne tule julki tuloksissa. Lisätietoa antaa Paula Ylikulju puh. 040 7161401, paula.ylikulju@osmy.fi

Yhteistyöstä kiittäen

Oulun Seudun Muistiyhdistys ry

Marja-Leena Kemppainen                       Paula Ylikulju

Hallituksen puheenjohtaja                        Toiminnanjohtaja