Muistiluotsi

Pohjois-Pohjanmaan Muistiluotsi, asiantuntija- ja tukikeskus

Muistiluotsin tehtävänä on tukea muistisairaan sekä omaisten ja läheisten arjessa selviytymistä. Tukea tarjotaan antamalla ohjausta ja neuvontaa muistiasioissa sekä tietoa alueen palveluista.

Muistiluotsi järjestää erilaisia luentoja ja tapahtumia liittyen muistisairaiden ja heidän läheistensä hyvinvoinnin edistämiseen sekä sairauden tuomiin haasteisiin arjessa.

Muistiluotsin ja koko yhdistyksen perustehtävä on antaa muistiperheille erilaisia mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa. Vaikuttamistyön ydintä on muistiystävällisen Suomen rakentaminen 

Tärkeä osa elämää on virkistys ja yhdessäolo. Retket,virkistyslomat ja erilaiset kulttuuritapahtumat ovat osa Muistiluotsin toimintaa.

Toiminta-alueena on Pohjois-Pohjanmaa (lukuunottamatta Oulun eteläisiä kuntia) Oulu ja Oulun seutu sekä Raahen seutukunnan alue ja Koillismaa.

 

Muistiluotsi kokoaa Muistiaktiiveja Pohjois-Pohjanmaalla. Muistiaktiivit ovat muistisairauksiin sairastuneiden ihmisten ja omaisten asiantuntijaryhmiä. Ensimmäinen Pohjois-Pohjanmaan Muistiaktiivi-ryhmä aloittaa 23.8.2017. Mukaan pääsee soittamalla Muistiluotsin työntekijöille.

 

 

Muistiasiantuntijat

Maarit Lampela, sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, YTM

puh. 040 718 1707

 

Paula Ylikulju, sosionomi (AMK)

puh. 040 716 1401

 

Muistiluotsiohjaajat

Minna Kaltio, sosionomi (AMK)

puh. 044 784 8434

 

Juulia Mourujärvi, toimintaterapeutti (AMK)

puh. 044 425 2955

 

Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@osmy.fi.

Tiedustelut arkipäivisin 8-16.