Olet täällä

    • Etusivu > Muistivapaaehtoisten Tammistartti 2017

Muistivapaaehtoisten Tammistartti 2017

"Uusi vuosi - uudet kujeet"

Yhdistyksen vapaaehtoistoimintaa on kehitetty jo muutama vuosi ja sitä myöten on mukaan saatu useita innostuneita ja lämminhenkisiä ihmisiä. Osa heistä on toiminut muistivapaaehtoisena jo vuosia. Etenkin MuistiKaveri-koulutuksen myötä uusia vapaaehtoistoimijoita löytää paikkansa yhdistyksen toiminnasta. MuistiKaveri -koulutus onkin tarkoitettu kaikille heille, jotka haluavat tavalla tai toisella toimia muistiyhdistyksen vapaaehtoisena.

Kevät ja syyskaudet aloitamme aina  yhteisillä vertaistapaamisilla. Tämän kevään Tammistartti pidettiin 24.1. ja sujui rennossa ja keskustelevassa tunnelmassa -välillä kahvitellen ja lounasta nauttien. Mukana tapaamisessa oli reilu parikymmentä sekä ennen mukana olleita että uusia vapaaehtoisia. Yhdessä käytiin läpi kuulumisia ja olemassa olevia sekä tulevia vapaaehtoistoiminnan tehtäviä. Suunniteltiinpa jo hieman syksynkin tarpeita. Entisten hyviksi todettujen toimintojen oheeseen on siis tulossa myös uusia kujeita. 

Kaikille muistivapaaehtoisille, jotka antavat omaa aikaansa, haluavat auttaa ja olla lisäämässä muistisairaiden, omaisten, pariskuntien sekä isompienkin porukoiden osallistumisen mahdollisuuksia, täytyy nostaa hattua. Näissä tapaamisissa aina todentuu kuinka moni ihminen on hyvästä sydämestään kiinnostunut olemaan mukana yhdistyksen toiminnassa ja kuinka hienoa on olla koordinoimassa muistivapaaehtoistoimintaa.  Tästä on hyvä aloittaa taas kausi.

Minna ja Minna