Olet täällä

Muistiparkki

 

Muistiparkki

        Kohtaamispaikka pääasiassa työikäisenä muistisairauteen sairastuneille

 

Leppoisaa yhdessäoloa, yhteisiä kahvihetkiä ja maukasta ruokaa. Keskustelua, yhdessä tekemistä ja piipahduksia erilaisissa käyntikohteissa. Miltäpä kuulostaisi yhteinen retki vaikkapa ratsutilalle tai taidemuseoon? Muun muassa tätä on päivä Muistiparkissa; pääasiassa työikäisenä muistisairauteen sairastuneiden kohtaamispaikassa. Muistiparkin tarkoituksena on tukea osallistujien toimintakykyä monipuolisen kuntouttavan toiminnan avulla sekä tarjota vaihtelua ja piristystä viikkoon. Vertaisryhmätoimintaan osallistuminen mahdollistaa tutustumisen toisiin samassa elämäntilanteessa oleviin ja antaa mahdollisuuden jakaa ajatuksia, huumoria unohtamatta.

Muiden toimintojen ohella, meillä Muistiparkissa on ollut ilo kokea myös Green Care toiminnan tarjoamia mahdollisuuksia. Green Care on toimintaa, jonka tarkoituksena on edistää osallistuvien henkilöiden hyvinvointia luontolähtöisten menetelmien kautta. Kevään aikana Muistiparkissa on pistetty sormet multaan ja saatu aikaan kasvunihmeitä. Yhdessä on ollut hienoa seurata, kuinka pienet hennot kukantaimet valon ja lämmön lisääntyessä saavat vauhtia kasvuunsa.

Keskeinen sijaintimme Oulun keskustassa tarjoaa meille mahdollisuuden hyödyntää myös kaupunkimme kauniita viheralueita. Milloin näemme ensimmäisen leskenlehden kukkivan ja entäpä ensimmäiset versot pensaiden ja puiden oksilla? 

Oi ihana toukokuu, nyt saisi kesä jo tulla!

 

Kerromme mielellämme lisää Muistiparkin toiminnasta ja vapaista asiakaspaikoista. Ota rohkeasti yhteyttä!

044 0332668/Miia Kammonen tai 040 8655689/Katja Komulainen