Ajankohtaista

Lähelläsi-seminaari muistityön ammattilaisille ja pariskunnille

Tervetuloa huhtikuussa järjestettävään Lähelläsi -seminaariin kuulemaan aiheesta muistisairaus ja parisuhde. Koko päivä on tarkoitettu muistityön ammattilaisille ja iltapäivään voivat osallistua myös pariskunnat, joista toinen puolisoista sairastaa muistisairautta. Tilaisuus vaatii ennakkoilmoittautumisen! 

Huom! Ammattilaiset: Seminaaripäivän hinta 50€ sis. aamu- ja iltapäiväkahvit. Ammattilaiset ilmoittautuvat sähköisesti https://my.surveypal.com/lahellasi. Seminaariin mahtuu 60 ammattilaista.

            Pariskunnat: Pariskunnille seminaarin iltapäivä on maksuton. Ilmoittautuminen tehdään puhelimitse p. 040 5209 172/Maaret tai p.040 5209 173/Minna. Seminaariin mahtuu 20 pariskuntaa.

            Sekä ammattilaisten että pariskuntien ilmoittautumiset viimeistään 23.3.2018 mennessä.

Vuosi 2018 tuo mukanaan uutta toimintaa

Vuosi 2018 tuo tullessaan paljon uutta toimintaa muististaan huolestuneille, työikäisille ja ikääntyneille muistisairaille, läheisille ja pariskunnille.

Vuoden alku on hyvää aikaa liittyä muistiyhdistyksen jäseneksi. Liittymällä tuet muistiperheiden hyväksi tehtävää työtä. http://osmy.fi/liity-jaseneksi

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

 

 

Henkilön Oulun Seudun Muistiyhdistys ry kuva.

Hyvää joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

Yhdistyksen toimisto on kiinni joulun ajan. Muistiparkki aloittaa toimintansa 3.1. normaalisti. Muu henkilökunta palaa hiljalleen toimistolle alkaen 3. päivä. Loppiaisen jälkeen olemme kaikki jälleen työn äärellä ja kevätkausi alkaa. Viikolla 5 ilmestyy yhdistyksen jäsenlehti Kevätkello, josta löytyvät kevään ryhmät, retket sekä tapahtumat. Nämä näkyvät myös yhdistyksen nettisivulla tapahtumakalenterissa ja Kevätkellon nettiversiossa.

Tervetuloa mukaan toimintaa sekä uudet ihmiset että vanhat konkarit.

Toivotamme kaikille oikein Hyvää ja rauhallista joulua sekä Onnellista Uutta Vuotta 2018!

Terveisin

Muistiyhdistyksen hallitus ja henkilökunta

Toimisto suljettu poikkeuksellisesti 15.-16.11.

Pakkahuoneenkadun toimisto suljettu poikkeuksellisesti keskiviikkona 15.11. ja torstaina 16.11. työntekijöiden koulutuksen vuoksi. 

Toimisto avoinna taas perjantaina 17.11. klo 9 lähtien. 

Sivut